Видаль Сассун - відомий стиліст, який подарував світу стрижку піксі, асиметричний боб і фен для рук. Його називали революційним перукарем і порівнювали з Коко Шанель: Мадмуазель врятував жінок від кайданок корсетів, а Відаля Сассуна - від складної укладки. Чіткі форми, простота, гармонія і відсутність укладки - для перукарського мистецтва 50-х років минулого століття це був справжній прорив.

Гасло, яке придумав Видаль Сассун - "Якщо ви не добре виглядаєте, ми не виглядаємо добре" («If you don’t look good, we don’t look good») — припав до душі спраглим змін клієнткам, і вже в 1965 році Нью-Йорк Таймс в екстазі величала Сассун «Бітлз від перукарського мистецтва» Сассун був не простим стилістом. Він не тільки стриг волосся, а вкладав у кожну зачіску свою душу. Він розмовляв і жартував з жінками, звертав увагу на їх образ, манеру спілкування і одяг. Задушевні розмови забирали стільки ж часу, скільки і робота з ножицями. В результаті, в кожній новій стрижці відбивалася особистість і внутрішній світ її власниці.

На сьогоднішній момент в США працює 26 салонів і 11 перукарень академій з ім'ям «Sassoon». Стрижки за технологіями Видала Сассуна актуальні донині. А ручний фен - винахід легендарного перукаря, є в кожному будинку.

Стань видання сучасності - зміни світ на краще!

АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВА КРАСИ запрошує знайти саму затребувану професію перукар-модельєр.

Набір в групи відкритий !!! Диплом державного зразка. Без ЗНО на базі 9/11 класів.

Телефонуйте / пишіть  (066) 191-09-88, (044) 560-22-21

https://amk.net.ua/

 

 

Новини